10 juli 2007

♥ ♥ ♥ SNOFFE - EN MYCKET ÄLSKAD HUND ♥ ♥ ♥



SNOFFE & JAG PRATAR MED VARANDRA!

Pratstunderna med Snoffe har varit något av det absolut bästa jag vet, så här kunde vi ligga och prata med varandra i evigheter och det var lika mysigt varje gång! Han älskade närkontakten lika mycket som jag själv gjorde och han ville gärna bli kelad så här i flera timmar.

Snoffe var en underbar och älskad hund! Han var väldigt betydelsefull och viktig för mig och vi hade ett mycket speciellt förhållande till varandra och det var svårt att vara ifrån varandra, han var min bästa vän!

När inte jag var hemma fanns en "tyst överenskommelse" inom familjen om att helst INTE nämna mitt namn alls. . .

Tyvärr blev Snoffe plötsligt sjuk i juni 2007 och han är inte längre i livet och jag saknar honom precis varenda sekund. Snoffe är ändå med mig hela tiden, och minnena av honom och vad vi gjort och upplevt tillsammans kommer alltid att finnas nära mig. Han gav mig mycket- så mycket kärlek och glädje!

Jag önskar verkligen att alla ska få uppleva en nära och bra relation till ett djur. Den närhet och kärlek man kan ha och få av en hund är helt otrolig, och måste upplevas för att man ska kunna förstå!
"KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET"!
* Förstora gärna denna bilden så får ni "känna" hur vår kontakt till varandra var! Snoffe och jag hade alltid roligt tillsammans och det fanns alltid en positiv förväntan hos honom- titta in i hans fina ögon bara!

Snoffe hade massor av tilltalsnamn inom familjen!!

Goooos, Snoffe-goooos, Nuffe, Fisen, Putte, Putte-gooos, Gose-gubben, Snoffe-Poffe och DaCapo mfl.

Här har vi en pratstund med varandra igen, och här får han förmodligen förfrågan om att; "Ska vi" . . .

SNOFFE ÄLSKADE ATT BADA OCH SIMMA.
Han visade alltid enorm uppskattning och glädje i allt han gjorde, och när han fick åka och bada och verkligen visste att det var på gång, då blev han ivrig och slet och drog i kopplet så det stod härliga till, det var näst intill omöjligt att hålla honom kopplad då!







MÅSTE gräva och sprätta lite också efter simturen, för vem vet, man kanske kan hitta en "piiip" i sanden! Piiip-leksaker var något av det roligaste Snoffe visste.
När han grävde runt i sanden efter simturerna, visste han att han förmodligen skulle få hoppa i vattnet igen för att få bort all sand.
Bara lite lite lite till- snälla . . .

Ö S T R A N Ä S
SNOFFES OCH MIN SPECIELLA FAVORITPLATS!
Precis just den här platsen var Snoffes och min speciella favoritplats, här älskade vi båda att hålla till- ja detta är VÅR plats!

Snoffe älskade verkligen att fotograferas och jag att fotografera honom, han ställde alltid stolt upp sig. Vi har många många "fototimmar" bakom oss, bla. här ute på Östranäs.
Jag har långt över tusen foton på honom. Varje foto säger nånting, det finns speciella minnen till precis varenda foto!



Snoffe älskade som sagt att fotograferas och han var alltid lika tålmodig när jag ville få honom att posera på något speciellt sätt, han var helt enkelt fantastisk! Vi hade våra små knep Snoffe och jag. . .