02 december 2007

SNOFFE MYSER...
Här ligger Snoffe i en säng/korg vi köpte som vi trodde han skulle kunna tycka om att ligga och mysa i- och kanske också sova i…
Men Snoffe föredrog en riktig säng framför denna korg kan jag berätta, en riktig säng på 1.05X2.00 m!!
Snoffes ögon säger allt- men han försökte ju i alla fall!
Det kändes nog ganska mysigt att ligga här i alla fall, åtminstone just nu i denna stunden, eller?!! Men Snoffe tyckte nog det var ganska synd att inte jag eller någon annan i familjen också fick plats i korgen, så vi kunde kliat honom på magen efter han hade rullat runt och lagt sig på rygg och spreta med alla benen.

Ja Snoffe, dina ögon sa oss allt- alltid!!!

BUS I MASSOR
Här är Snoffe, Aia och jag nere på fältet vid Blötö- en perfekt plats att springa av sig på, helst när man har överskottsenergi och när det bubblar bus i hela kroppen!
Aia och Snoffe älskade att jaga- och att jagas av varandra...
Aia var med på det, men absolut BARA när hon själv kände för det- inte annars inte!






-Nu har jag dig allt Snoffe!! tänker Aia glatt.
Här ser man riktigt hur Snoffe är på väg att ge upp och erkänna sig besegrad- han saktar in...




Snoffe han sprang och sprang, och de gånger han var på väg att liksom ge upp och erkänna sig besegrad, började han ofta piiiipa och smågnälla under språng, för att sedan stanna och visa Aia att han ger upp, eller som här på bilden, han stannar och nästan "slår knut" på sin egen kropp för att i nästa ögonblick falla pladask på rygg i en fullkomligt och så totalt okontrollerad kullerbytta…
Detta var en typisk ”Snoffe-kullerbytta”!!



Många många gånger när han gjorde sådana här, i våra ögon sett, hemska och så totalt okontrollerade kullerbyttor i ex. sängen, höll vi på att få hjärtstillestånd varje gång!
Snoffe var så intensiv och älskade att leka och busa, och när han fick för sig att "slå knut" så här på sig själv, var han så totalt ointresserad om hur han skulle kunna falla, och att han faktiskt skulle kunna göra sig ordentligt illa i fallet… det är ju faktiskt en bit ner till det hårda golvet!


SNOFFE & JAG SAMTALAR FÖR FULLT!!
På flera ställen på hemsidan här har jag skrivit om hur Snoffe och jag pratade med varandra. Här är ett TYPISKT kort på Snoffe där man ser hur väldigt engagerad han var under våra många och långa samtal, han var verkligen med- och så fokuserad på allt vi pratade om, fantastisk ögonkontakt hela hela tiden!!!